Pensioenberekeningen eigen beheer

Het uitvoeren van pensioenberekeningen eigen beheer voor de DGA kunt u uiteraard aan ons uitbesteden maar u kunt het ook zelf doen, bijvoorbeeld met een pensioenberekeningsprogramma zoals Wolters Kluwer Pensioen Online (zie hieronder).

Support Pensioenberekeningen Eigen Beheer
Indien u zelf pensioenberekeningen eigen beheer maakt, stuit u wellicht wel eens op lastige berekeningen waar u niet helemaal uitkomt. Zou u het niet fijn vinden om in dat geval samen met een pensioenspecialist op uw eigen werkplek een aantal dossiers door te nemen? En de juiste berekeningen ter plekke met uw eigen pensioenberekeningssoftware uit te voeren? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u. Tegen een gereduceerd uurtarief van € 100 (ex BTW) komt David Bakker – voor minimaal twee uur – bij u langs om de nodige ondersteuning te bieden. Geen voorrijkosten! Bel 06-51747068 of mail info@davidbakker.eu voor het maken van een afspraak.

David Bakker is auteur van het pensioenberekeningsprogramma Wolters Kluwer Pensioen Online (zie hieronder) en heeft in die hoedanigheid veel kennis – zowel fiscaal als actuarieel – van de diverse berekeningsmethodieken. Ook is hij meer dan voldoende op de hoogte van andere pensioensoftware, zoals die van Akkermans, en kan ook abonnees van deze software de benodigde ondersteuning bieden.

Wolters Kluwer Pensioen Online
Wolters Kluwer Pensioen Online is een webbased programma voor het maken van pensioenberekeningen eigen beheer voor de DGA. Kluwer heeft dit programma ontwikkeld in samenwerking met David Bakker die ook de vaktechnische helpdesk bemant en cursussen rondom het programma verzorgt.

Voor wie is het bedoeld?
Wolters Kluwer Pensioen Online houdt rekening met het feit dat u accountant of fiscalist bent en geen actuaris. Het maken van berekeningen is door de vele wetswijzigingen van de laatste jaren steeds ingewikkelder geworden. Door de eenvoud in gebruik, de heldere toelichtingen en de deskundige helpdesk biedt Wolters Kluwer Pensioen Online u de perfecte ondersteuning.

Ga voor meer informatie of een proefabonnement naar http://www.kluwerpensioenonline.nl/

Handleiding pensioenberekening 2014
Abonnees van Wolters Kluwer Pensioen Online kunnen hier de Handleiding pensioenberekening 2014 downloaden.