Ons team

David Bakker

HUL20150104-david-0031-LinkedIn-ZW

David Bakker volgde de studie fiscale bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daar studeerde hij af  op een scriptie over loonheffingen bij prof. dr. L.G.M. Stevens. Na zijn studie koos hij voor het pensioenvak, volgde diverse opleidingen op dat gebied (o.a. Actuarieel Rekenaar, WFT Pensioen) en heeft inmiddels jarenlange ervaring in de MKB-adviespraktijk. Na een dienstverband bij Deloitte vestigde hij zich in 2004 als zelfstandig adviseur. Zijn expertise inzake de pensioenfiscaliteit, civiel-rechtelijke pensioenwetgeving en de verzekeringstechniek stellen hem in staat complexe financiële posities inzichtelijk te maken, creatief te adviseren en als inspirerende docent op te treden. Voor meer info klik hier.

m 06 – 51 74 70 68  e david.bakker@davidbakker.eu
Publicaties     LinkedIn

Paolo Seijsener
paolozw

Paolo Seijsener is als adviseur collectieve pensioenen verbonden aan “David Bakker Pensioen Consultancy”. Paolo volgde tal van hooggekwalificeerde opleidingen op pensioen-, financieel en fiscaal gebied (RB, MFP, FFP, MPLA, WFT Pensioen etc.) en heeft meer dan 20 jaar ervaring op pensioengebied (o.a. bij banken, verzekeraars en financiële advieskantoren).

m 06 – 24 78 69 16  e paolo.seijsener@davidbakker.eu 

Extern adviseur: Pierre Akkermans

pierre

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen worden ingewikkelde pensioen-juridische kwesties regelmatig afgestemd met pensioenjurist en advocaat Pierre Akkermans. Daarnaast is Pierre een klankboord voor onze ondernemingen als het gaat om meer algemene juridische zaken op het terrein van het arbeids- en ondernemingsrecht. Heeft u vragen op dit gebied dan kunt u Pierre ook rechtstreeks benaderen.

m 06 – 29 31 83 18  e contact@akkermansadvocatuur.nl